Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου κατοίκων Τσακού

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ_ΔΕΚ_2014 

  1. Άναμμα χριστουγεννιάτικου δέντρου και κέρασμα στους εμπόρους και στους κατοίκους του Τσακού (Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου)

Το καθιερωμένο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το οποίο συνοδεύτηκε και με το ανάλογο χριστουγεννιάτικο κέρασμα προς τους κατοίκους της περιοχής, τους καταστηματάρχες και τα μέλη του Συλλόγου παρέθεσε ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού σε γνωστό καφενείο της περιοχής.

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα με ωραία παραδοσιακά γλυκίσματα και μεζέδες ανταλλάχτηκαν ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων καθώς και για τη νέα χρονιά. Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με πολύ κέφι και γιορτινή διάθεση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μια σειρά από δραστηριότητες που κάνει ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής αγοράς.

Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στους επαγγελματίες της περιοχής και κυρίως στο οπωροπωλείο του κου Πανουτσακόπουλου, στο κρεοπωλείο ¨ο Μιχάλης¨ και στο κομμωτήριο ¨Georgia¨ οι οποίοι  αγκάλιασαν από τη πρώτη στιγμή την πρωτοβουλία και συνέδραμαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

  1. Γιορτή παιδιών μαζί με το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Δημοτικού σχολείου

Το περασμένο Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πλέον,   Χριστουγεννιάτικη γιορτή, στην αίθουσα τελετών του 3ου  Δημοτικού σχολείου από τον ο Σύλλογο κατοίκων Τσακού και το Σύλλογο γονέων και Κηδεμόνων του 3ου  Δημοτικού σχολείου. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά , απευθυνόμενοι στα παιδιά του 3ου και 6ου δημοτικών, του 11ου Νηπιαγωγείου αλλά και σε όλα τα παιδιά της γειτονιάς, με στόχο να μην μείνει , κανένα παιδί δίχως χαμόγελο τις ημέρες των Χριστουγέννων.

‘Έτσι τα παιδιά πέρασαν τρεις ευχάριστες ώρες, χορεύοντας και διασκεδάζοντας σε μια ατμόσφαιρα χριστουγεννιάτικη και γιορτινή, μαζί με τον  ‘Αγιο Βασίλη, που τους μοίραζε χαμόγελα και καραμέλες.

Οι συνδιοργανωτές- σύλλογοι, για μία ακόμα χρονιά, ευαισθητοποιημένοι από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε όλοι μας, θέλησαν να ενώσουν  με αυτόν τον τρόπο τον κοινωνικό ιστό της γειτονιάς, να δώσουν  ζεστασιά στα παιδιά και να προβληματίσουν τους μεγάλους, γονείς και κατοίκους. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν όλοι οι γονείς και τα παιδιά αλλά και κάτοικοι και έτσι μαζεύτηκαν αρκετά πράγματα για το σκοπό αυτό , για να διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

3         Συλλογή τροφίμων (Σάββατο 20 Δεκεμβρίου).

Οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου συνεχίστηκαν το περασμένο Σάββατο έξω από το κατάστημα Market In επι της Ελευθερίου Βενιζέλου όπου ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού συγκέντρωσε μέσα σε λίγες ώρες μεγάλο όγκο τροφίμων τα οποία θα διαθέσει εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας.

Για την πραγματοποίηση του ιερού αυτού σκοπού σημαντικό ρόλο έπαιξαν πρωτίστως οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής οι οποίοι για άλλη μια φορά απέδειξαν έμπρακτα την ευαισθησία τους. Το επόμενο ραντεβού του Συλλόγου είναι στις 18 Ιανουαρίου όπου θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα.

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.