Η παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της(video)

IMG_4168 copy

Τη πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2015 έκοψε η παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” σε κατάστημα της κεντρικής πλατείας.

Το βράδυ της Παρασκευής 9 Ιανουαρίου συγκεντρώθηκε όλη η παράταξη και μεταξύ βασιλόπιτας και φαγητού αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Ο επικεφαλής της παράταξης Βασίλης Ζορμπάς αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ευχήθηκε επίσης, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, να έχουν όλοι καλή ψήφο με σύνεση προς το συμφέρον της πατρίδας.

Ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία στον κ. Σωτήρη Ησαΐα που βάζει υποψηφιότητα για βουλευτής και προέτρεψε όλους  να τον στηρίξουν, γιατί είπε  “στηρίζοντας το Σωτήρη φαίνεται η δύναμη της παράταξης”. Προέτρεψε επίσης να στηρίξουν τους ανθρώπους που στάθηκαν κοντά και στήριξαν την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

—-Ομιλία του επικεφαλής Βασίλη Ζορμπά

Κατά την κοπή της βασιλόπιτας ο λόγος δόθηκε στο Σωτήρη Ησαΐα ο οποίος ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά, μίλησε για τη στήριξη που δέχτηκε από το κόμμα και την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ  και για τις ανάγκες της χώρας στην παρούσα φάση. Αναφέρθηκε με δυο λόγια στο χρέος που έχει η χώρα προς τους Ευρωπαίους εταίρους, τον τρόπο με τον οποίο αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που δεν δίνει λύσεις.

Ευχαρίστησε τον κ. Ζορμπά για τα καλά του λόγια και την ευχή που του έδωσε, δήλωσε πως δεν αποστασιοποιείται από την πόλη του. Ποτέ δεν θα φύγει από την πόλη του, όπως είπε. Ευχαρίστησε όλους για τη συμπάθια και την αγάπη και ευχήθηκε να πάνε όλα στο καλύτερο.

—-Ομιλία Σωτήρη Ησαΐα

Η βραδιά συνεχίστηκε μέχρι αργά με καλή διάθεση και σε εύθυμο κλίμα.

IMG_4178 copy
IMG_4183 copy
IMG_4196 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.