Μέσα σε καταπράσινο χώρο και με χορούς έκοψαν την βασιλόπιτα οι Ηπειρώτες Αγ. Παρασκευής

IMG_4318 copy

Στο γνώριμο χώρο του πρ. στρατοπέδου Σπυρούδη, όπου βρίσκονται και τα γραφεία του Συλλόγου, ο Σύλλογος Ηπειρωτών Αγίας Παρασκευής “Ο Πύρρος” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σήμερα 11 Ιανουαρίου 2015. Σύμμαχος ο καιρός και η ηλιόλουστη μέρα που επέτρεψε η εκδήλωση να γίνει στον εξωτερικό χώρο μέσα στο πράσινο και τα δέντρα.

Νέο διοικητικό συμβούλιο αυτή τη φορά, που μάλιστα ως επί το πλείστον αποτελείται από γυναίκες. Μετά την προσφορά του κ. Μέγα ως πρόεδρου του Συλλόγου τα προηγούμενα χρόνια, τα ηνία παίρνει η γνωστή μας Βασίλω Ιωάννου που υποδέχθηκε τους καλεσμένους με ένα πλατύ χαμόγελο και δεν σταμάτησε να είναι πρόσχαρη σε όλη τη διάρκεια.

IMG_4320 copy

Ο κ. Μέγας έδωσε τις ευχές του στο νέο προεδρείο του Συλλόγου και η νέα πρόεδρος Βασίλω Ιωάννου ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά και τόνισε πως οι Σύλλογοι αποτελούν κομμάτια του παζλ κάθε πόλης, φέρνουν  πολιτιστικά στοιχεία στην πόλη  και γι’ αυτό θα πρέπει να στηρίζονται από την κάθε Δημοτική Αρχή αλλά τον ίδιο τον κόσμο.

IMG_4363 copy

Ευχές ακολούθησαν από το Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο και τον πρώην Δήμαρχο κ. Ζορμπά.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στους δύο υποψηφίους βουλευτές της πόλης μας, τον κ. Σωτήρη Ησαΐα (ΝΔ) και την κ. Ηλέκτρα Πανάγου-Αντωνοπούλου (ΑΝΕΛ) και ζήτησε να τους στηρίξουν, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κ. Ησαΐα που ήταν παρόν να ευχαριστήσει και να ευχηθεί για την καλή χρονιά σε όλους.

Μετά την κοπή της πίτας όλοι σχεδόν επιδόθηκαν στο ψάξιμο του φλουριού και συνέχισαν με χορούς και τραγούδια από την κομπανία του Θοδωρή Γεωργόπουλου.

 

IMG_4359 copy

IMG_4364 copy

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.