Συνάντηση για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στην οδό Ολυμπίας

keraies

Χθες, Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ι. Σταθόπουλου, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής συνάντηση με στελέχη της Cosmote και αντιπροσωπεία των κατοίκων της περιοχής για το θέμα της Κεραίας Κινητής Τηλεφωνίας στην οδό Ολυμπίας 26.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διατύπωση της ανησυχίας και των διαφωνιών των κατοίκων λόγω κινδύνων που μπορεί να υπάρχουν για την υγεία του πληθυσμού καθώς και οι γενικότεροι προβληματισμοί τους για το ζήτημα αυτό όπως και η διατύπωση των απόψεων της Εταιρείας.

Η συνάντηση εντάσσεται στη στρατηγική επιλογή του Δήμου Αγίας Παρασκευής για τη διατύπωση αξιόπιστης διεπιστημονικής μεθοδολογίας – ειδικού πλαισίου ως προς τη χωροθέτηση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στα όριά του, με κοινωνικό έλεγχο και βασικές προτεραιότητες την προστασία της υγείας των κατοίκων και τη λειτουργικότητα του δικτύου.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.