Έφη Καψοκεφάλου: “κ. Δήμαρχε να ακουστεί η Αλήθεια…” (για τις αμοιβές προέδρου/αντι-δρου ΠΑΙΣΔΑΠ)

kapsokefalou”κ. Δήμαρχε να ακουστεί η Αλήθεια…”

…μετά τα  όσα ειπώθηκαν  από τον Δήμαρχο κ. Σταθόπουλο  και  γράφτηκαν στον τοπικό τύπο.. είμαι υποχρεωμένη να ενημερώσω  το Δ.Σ και τους συμπολίτες μας για την ΑΛΗΘΕΙΑ

Το  2010 η πρόεδρος του Κέντρου παιδιού  έπαιρνε μικτές αποδοχές (ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ-ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ) 1.100 Ευρώ και αντίστοιχα η Πρόεδρος του Ι.Β.Σ.Α 900 Ευρώ . Τον Απρίλιο του 2011 τα ποσά αυτά είχαν διαμορφωθεί σε Κ.Π= 992,31 και ΙΒΣΑ = 811,89 με το άθροισμα  να είναι 1.800 ευρώ .

Η συνένωση  των δύο αυτών Ν.Π .–δηλαδή οι ΠΑΙΣΔΑΠ ,τον Μάιο του 2011 ενέκριναν ποσό 1.600 ευρώ για την Πρόεδρο..(μικτές αποδοχές πριν την έναρξη της οικονομικής κρίσης)

Τον  Ιανουάριο του 2013 το ποσό αυτό μειώθηκε στα 900 Ευρώ μέχρι και το τέλος της Δημαρχίας Ζορμπά . Η νέα Διοίκηση όντως ενέκρινε αύξηση στα 1.100 ευρώ ,φέτος τον Ιανουάριο του 2015(…παρόλο που οι αποδοχές όλων των εργαζομένων παραμένουν καθηλωμένες στα επίπεδα του 2013)!

Και βέβαια τα έξοδα παράστασης του εκάστοτε αντιπροέδρου  είναι το 40% του αντίστοιχου ποσού του Προέδρου του Ν.Π.

Μετά τιμής

Έφη Καψοκεφάλου

Δημοτική Σύμβουλος

π. Πρόεδρος Ν.Π. ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.