Γλέντησαν με την ψυχή τους οι Τσακιώτες στην κοπή της πίτας του Συλλόγου

IMG_5210 copy

Η μεγάλη προσέλευση μελών και μη στις εκδηλώσεις του τοπικού Συλλόγου Κατοίκων Τσακού είναι αδιαμφισβήτητη. Μια ακόμα βραδιά το απέδειξε.

Την Κυριακή 18/1/15 το βράδυ ο Σύλλογος κάλεσε τα μέλη του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και αυτά έσπευσαν. Γέμισαν έτσι ένα κατάστημα της γειτονιάς και σε λίγο επικρατούσε το αδιαχώρητο. Γείτονες, φίλοι, παλιοί κάτοικοι αλλά και νέοι διασκέδασαν, ευχήθηκαν και πέρασαν ευχάριστα με τους ήχους ζωντανής μουσικής από τον φίλο του Συλλόγου, Τάκη Κωνσταντακόπουλο και την ορχήστρα του που ανέβασε το κέφι των παραβρισκομένων.

IMG_5261 copyΟ πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Σαββίδης αναφέρθηκε στα σημαντικά ζητήματα της περιοχής,  ευχαρίστησε και επαίνεσε συγκεκριμένους ανθρώπους που στάθηκαν αρωγοί στο Σύλλογο. Αναφέρθηκε στην ομάδα αλληλεγγύης του συλλόγου και την προσφορά της.

Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης.

Χαιρετισμό απεύθυναν  ο Δήμαρχος κ. Σταθόπουλος, ο πρ. Αντι/ρχος Κώστας Τσιαμπάς εκ μέρους του πρ. Δημάρχου κ. Ζορμπά, οι επικεφαλής παρατάξεων Βασίλης Γιαννακόπουλος, Αντρέας Γκιζιώτης και Αλέξανδρος Μουστόγιαννης καθώς και αρκετοί υποψήφιοι βουλευτές της Β΄ Αθήνας μεταξύ των οποίων η κ. Ηλέκτρα Πανάγου-Αντωνοπούλου και ο κ. Σωτήρης Ησαΐας.

Παραβρέθηκαν επίσης δημοτικοί παράγοντες, μέλη συλλόγων, διευθυντές σχολείων της περιοχής, προεδρεία συλλόγων γονέων.

Ο Σύλλογος του Τσακού είναι ένας δραστήριος σύλλογος με σημαντικές δράσεις στο  ενεργητικό του. Καθαρισμός του λόφου Τσακού και του ΟΤ 118, δεντροφύτευση του λόφου Τσακού, βοήθεια των απόρων κατοίκων της περιοχής και πυροπροστασία του λόφου είναι μερικά από τα έργα και τις ημέρες του.

IMG_5208 copy

IMG_5214 copy

IMG_5263 copy

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.