Στις λεπτομέρειες έχασαν το παιχνίδι με το Μαρκόπουλο οι κορασίδες-1 της Παλλήνης

IMG_5078 copy

Σκληρός αγώνας και δύσκολος ήταν αυτός με το Μαρκόπουλο. Οι κορασίδες-1 της Παλλήνης μετά από 9 συνεχόμενες νίκες γνώρισαν την πρώτη ήττα στη β΄φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ. Δεν παρέδωσαν όμως τα όπλα εύκολα. Έδωσαν έναν αγώνα με γεμάτα σετ που διήρκεσε περίπου 2 ώρες (119 λεπτά). Μάλιστα το 4ο και τελευταίο σετ διήρκεσε 35΄  με αποτέλεσμα 25-27 που αποδεικνύει περίτρανα ότι τα κορίτσια της Παλλήνης δικαιωματικά παλεύουν στο 2ο γύρο.

IMG_5060 copy

ΑΟ ΠΑΛΛΗΝΗ-1 – ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ-1        1 – 3

Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται  πολύ κοντά στο σκορ με συνεχείς εναλλαγές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Τα κορίτσια της Παλλήνης έδειξαν αγωνιστικότητα και δυναμισμό  απέναντι σε μια ισάξια ομάδα.

Οι πόντοι των σετ   αναλυτικά:     25-20,   18-25,   22-25,   25-27  

IMG_5087 copy

Για την ΠΑΛΛΗΝΗ-1

Παίκτριες: Ράντου Δήμητρα, Πατσιλίβα Μαρία (λ),  Παπαδοπούλου Κωνσταντίνα (Α), Παλαμάρη Ειρήνη, Χουδάλη Αναστασία, Ιωάννου Ουρανία , Κόκκινου Φωτεινή, Μαντοπούλου Αντιγόνη, Καρυδάκη Κωνσταντίνα, Πουρνάρα Εύα, Οικονόμου Βίκυ και Παπαστεφάνου Γ.

Προπονητής: Δημήτρης Γιαμαλής.

 

Διαιτητές: Μαυρικίδου Κορίνα, Κατσέας Ευάγγελος.

IMG_5108 copy

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 31/1/15 στις 16:00μμ εντός έδρας με τους ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ-1.

*** Ο αγώνας με τα Γλυκά Νερά αναβάλλεται για τις 4 Φεβρουαρίου λόγω διεξαγωγής των Βουλευτικών εκλογών.

IMG_5115 copy

IMG_5173 copy

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.