Εκλογές: Ο μέγιστος αριθμός απασχολούμενων ανά υπηρεσία και δήμο “Φ.Ε.Κ”

ekloges_aftodioikisi.gr_1Εκδόθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση σύμφωνα με την οποία θα συγκροτηθούν τα ειδικά εκλογικά συνεργία που θα αναλάβουν την προετοιμασία και την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών για τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου

. Σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Β΄-ΑΡΙΘΜ.ΦΥΛΛΟΥ 76/17-1-2015, συγκροτούνται ειδικά εκλογικά συνεργεία  που θα απασχοληθούν για το χρονικό διάστημα από 5−1−2015 έως 1−2−2015. Πρόκειται για ειδικά συνεργεία προσφοράς έκτακτης εκλογικής εργασίας, πέραν του κανονικού ωραρίου απασχόλησης των εργασίμων ημερών και κατά τις εξαιρέσιμες ημέρες (αργίες), όπως Σάββατο − Κυριακή, και τις νυχτερινές ώρες, με ειδική εκλογική αποζημίωση.

Στα ειδικά εκλογικά συνεργεία μετέχουν υπάλληλοι του Υπουργείου Εσωτερικών, του Εθνικού Τυπογραφείου, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Περιφερειών, των Δήμων, περιλαμβανομένων και υπαλλήλων λοιπών υπηρεσιών που σχετίζονται άμεσα με την προπαρασκευή και διεξαγωγή των εκλογών.

Η απόφαση ορίζει ανά δήμο και περιφέρεια το μέγιστο αριθμό υπαλλήλων που μπορούν να απασχοληθούν.

Δείτε αναλυτικά τον αριθμό των υπαλλήλων ανά υπηρεσία και δήμο.

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.