Νίκες για τις Γυναίκες και τους Άνδρες της ΑΕΑΠ

Μεγάλες νίκες για τις ομάδες μας αυτή την εβδομάδα.

ΑΕΑΠ -IMG_2284
Αρχής γενομένης την Πέμπτη το βράδυ, η ομάδα των ΑΝΔΡΩΝ αγωνίστηκε με την αντίστοιχη του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας! Δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα που μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 Εθνική Κατηγορία!
Η ομάδα μας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, και συνολικά σε ολόκληρο το παιχνίδι παρουσιάστηκε συγκεντρωμένη και αποφασισμένη για τη νίκη την οποία και τελικά κατέκτησε με 3-0 σετ!
Το αποτέλεσμα αυτό είχε σαν συνέπεια το τέλος του 1ου γύρου να βρίσκει την ομάδα μας μόνη στην 1η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β´ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών! Γεγονός σημαντικό και αξιοσημείωτο, αφού αν και “νεοφώτιστοι” στην κατηγορία, οι παίκτες μας έχουν “βαλθεί” να αποδείξουν πως με τη σωστή δουλειά όλα είναι εφικτά!
Συνέχεια, την σκυτάλη πήρε η Γυναικεία μας ομάδα η οποία αγωνίστηκε εκτός έδρας χθες το βράδυ με την ομάδα του ΑΟΝ Βύρωνα για την 1η αγωνιστική του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.
Δύσκολο παιχνίδι, καθώς αντιμετωπίζαμε την 3η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα. Συνηθίζοντας πλέον στις απουσίες λόγω τραυματισμών και με απόλυτη συγκέντρωση και πολύ καλή εμφάνιση τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, η ομάδα μας δεν άφησε πολλά περιθώρια στις αντιπάλους της, επικρατώντας και αυτή με 3-0 σετ.
Ήταν η 10η νίκη σε 11 αγώνες που τη διατηρεί στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας και έναν αγώνα λιγότερο από την πρωτοπόρο ομάδα του ΠΑΚ Χαλανδρίου.
ΑΕΑΠ IMG_2296
Η ομάδα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ την Κυριακή υπέστη εντός έδρας ήττα με 3-1 σετ από αυτή του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, στα πλαίσια της Β΄Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων, μολονότι σε όλα τα σετ προηγούνταν μέχρι το 20.
Τέλος, η ομάδα των ΠΑΙΔΩΝ παρά την δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα, αυτό δεν της κόστισε, καθώς εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την είσοδο της στη δεύτερη φάση των κορυφαίων έξι ομάδων της Αττικής!

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.