Το “ορφανό” οικόπεδο της Αγελάου παραμένει απροστάτευτο από το Δήμο

οικόπεδο Αγελάου 4-2-15

Στις 24 Οκτωβρίου 2014 δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο: “Αφαίρεσαν την περίφραξη από οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αγ. Παρασκευής” που αναφερόταν σε διαμαρτυρία συνδημότη μας.

Όπως αναφέρει και το άρθρο, από οικόπεδο στην οδό Αγελάου στα Πευκάκια που είχε περιφραχθεί επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά  είχαν αφαιρεθεί το συρματόπλεγμα και τα μεταλλικά κολονάκια.

Βρισκόμαστε πλέον στον Φεβρουάριο του 2015 και ο ίδιος κάτοικος της περιοχής μας πληροφόρησε ότι δεν έχει γίνει καμία επέμβαση από πλευράς Δήμου, αντίθετα ορισμένοι περίοικοι εκμεταλλεύονται την κατάσταση και συχνά παρκάρουν εκεί το όχημά τους. Διαπιστώσαμε και οι ίδιοι την υφιστάμενη κατάσταση και δημοσιεύουμε σχετική φωτογραφία.

Αναρωτιόμαστε όμως αν είναι τόσο δύσκολο για την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου να τοποθετήσει μερικά μέτρα σύρμα και κάποια κολονάκια για να προστατεύσει την περιουσία των δημοτών του.

Θα μπορούσαμε να ζητήσουμε την αξιοποίηση του οικοπέδου προς όφελος των κατοίκων της περιοχής, αλλά εφόσον ο Δήμος αδυνατεί να επισκευάσει την περίφραξη μετά από τρεις και κάτι μήνες, διστάζουμε να ζητήσουμε κάτι πιο μεγάλο …

 

 

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.