Απο την κοπή της πίτας απο τους εργαζόμενους του Δήμου Αγίας Παρασκευής “ΣΕΔΑΠ”

pe_5

Μέσα σε ζεστό και συναδελφικό κλίμα έκοψε την πίτα του το ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αγίας ΠαρασκευήςΣΕΔΑΠ χθες Πέμπτη 19 Φλεβάρη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Στέλλα Τζανίνη εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και αναφέρθηκε  συνοπτικά στις κύριες  προτεραιότητες  των εργαζομένων  το 2015 στους οποίους αφιέρωσε  το πρώτο κομμάτι της πίτας.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος  στη σύντομη παρέμβαση του ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για το έργο τους, μίλησε για συνεπή στήριξη της Δημοτικής Αρχής στους αγώνες τους και για τις θετικές εξαγγελίες του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση όπως για  την παύση της δίωξης εναντίων  των Δημάρχων που αρνήθηκαν να  δώσουν τα αιτούμενα στοιχεία για τη διενέργεια επανελέγχου των συμβάσεων αορίστου χρόνου και απολύσεις, κ.α.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον  πρ. Δήμαρχο Β. Γιαννακόπουλο και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αν. Γκιζιώτη. Παρόντες, μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γερ. Βλάχος, οι Αντιδήμαρχοι Σπ. Παπαγεωργίου, Ελ. Πετσατώδη, Ι. Σιδέρης και Κ. Χατζηανδρέου,  η Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών  Μ. Δημητρίου-Καβρουδάκη και οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι Στ. Ψύλλα και  Κ. Κρητικίδης.

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.