Η Αγία Παρασκευή γιόρτασε τα Κούλουμα με σαρακοστιανά εδέσματα & μουσική

κούλουμα 23-2-15 κόσμος copy

Βροχερός ο καιρός και δεν επέτρεψε το πέταγμα  των χαρταετών στον Αγιοπαρασκευιώτικο ουρανό. Δεν εμπόδισε όμως τους συνδημότες μας να συγκεντρωθούν στο κλειστό γυμναστήριο της Νότου, στα Κούλουμα 2015 που οργάνωσε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός.

Με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από την ορχήστρα του Φώντα Τζανίνη και με τα κλασικά εδέσματα, λαγάνες, φασολάδα, ταραμοσαλάτα, τουρσιά και κρασί γιορτάστηκε το ξεκίνημα της Σαρακοστής.

Καλή Σαρακοστή σε όλους!

κούλουμα 23-2-15  μουσική copy

Παραλειπόμενα:

–> Καμία σειρά και τάξη δεν υπήρχε στη διανομή των σαρακοστιανών εδεσμάτων, καμία ένδειξη προς ποιά κατεύθυνση έπρεπε να κινηθούν οι δημότες. Ελάχιστος χρόνος παραμονής στην ουρά ήταν 50 λεπτά. Γκρίνια από όσους περίμεναν, σπρώξιμο και λυπημένη διαπίστωση από τα στόματα των ατόμων που σερβίριζαν, ότι πέρισυ υπήρχε μια τάξη!

 

 

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.