Οι Σπουδαστές του Λαικού Πανεπιστημίου Αγίας Παρασκευής έκοψαν την πίτα τους

Old bible

Το Σάββατο βράδυ, 7 Φεβρουαρίου 2015, πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο ‘1920’ η εκδήλωση κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Σπουδαστών του Δ.Λ.Π., παρουσία του Κοσμήτορα του Πανεπιστημίου κ. Νικ. Γεωργαντζόγλου & του πρώην Κοσμήτορα Εμμ. Κολιάδη, με την συμμετοχή του Δ.Σ. της Επιτροπής, διδασκόντων καθηγητών & σπουδαστών.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Γ. Σταθόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος κ. Β. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ κ. Β. Παπαμιχαήλ, το μέλος κ. Κ. Φλατσούση, καθώς και η κ. Γ. Ρογγάρη, εκπρόσωπος του Δήμου για το Πανεπιστήμιο.

Χωρίς τίτλο

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.