Το νέο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Αγ. Παρασκευής (1ο ΓΕΛ)

1ο γενικό λύκειο

Αγαπητοί γονείς

Από τις αρχαιρεσίες της 13ης Φεβρουαρίου 2015, αναδείχθηκε το νέο Δ. Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Αγίας Παρασκευής, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:


ΠΡΟΕΔΡΟΣ : Ριζκ-Καρακατσάνη Μαίρη
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : Κοροβέσης Πέτρος
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : Πάλλης Σπύρος
ΤΑΜΙΑΣ : Μπάρτζης Γιώργος
ΜΕΛΟΣ : Γεωργαντά-Κόσαρη Τζένη
ΜΕΛΟΣ : Γραββάνη Έλενα
ΜΕΛΟΣ : Μαρκή-Αγγελή Λένα


Α΄ ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΟΣ : Παπανικολάου-Αλεφαντή Σίλλα
Β΄ ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΟΣ : Γκοντόρα-Δημητρίου Κατερίνα
Γ΄ ΑΝΑΠΛΗΡ. ΜΕΛΟΣ : Παναγόπουλος Βασίλης

Κατ΄ αρχήν, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη την οποία μας δείξατε εκλέγοντάς μας στον υπεύθυνο ρόλο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.
Προσωπικά ως Πρόεδρος του Συλλόγου, καθώς και όλα τα μέλη του Συμβουλίου, έχουμε επίγνωση της ευθύνης την οποία αναλαμβάνουμε και συνείδηση του καθήκοντος, το οποίο καλούμαστε να εκπληρώσουμε.
Στόχος μας να βοηθήσουμε και να πλαισιώσουμε την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μας κοινότητας, να βοηθήσουμε και να ολοκληρώσουμε – όσο το επιτρέπει η θέση μας – το έργο του Σχολείου.
Για να το επιτύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, τη στήριξή σας. Σύλλογος Γονέων είμαστε όλοι μαζί!
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάζει κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, στο αμφιθέατρο του σχολείου, στις 19.00΄. Οι συνεδριάσεις είναι ανοικτές για όλα τα μέλη του Συλλόγου μας.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

Η Πρόεδρος                                                        Ο Γεν. Γραμματέας

Μαίρη Ριζκ-Καρακατσάνη                               Σπύρος Πάλλης

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.