Νέο σάρωθρο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγ. Παρασκευής

sarothro

Ένα νέο σάρωθρο παρέλαβε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το οποίο αφορά σε προμήθεια του έτους 2013 και προστίθεται στον στόλο των τριών υπαρχόντων σαρώθρων, για να καλύψει πιο αποδοτικά τις ανάγκες του οδοκαθαρισμού. Βασικός στόχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας παραμένει η βελτίωση της εικόνας της πόλης μας. Άλλωστε, μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας που είναι ο οδοκαθαρισμός.
Το να ζούμε σε μία καθαρή γειτονιά είναι αίτημα, αλλά και ευθύνη όλων μας. Εξάλλου, τα μικρά σκουπίδια που προκύπτουν από εισιτήρια λεωφορείων, τσίχλες, χαρτάκια, γόπες, διαφημιστικά κ.λπ. υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και προσβάλλουν την αισθητική μας. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι στα θέματα της καθαριότητας και να τα θεωρήσουμε βασικό μέλημα της καθημερινότητάς μας. Εξίσου σημαντικό είναι να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων μας από τα πεζοδρόμια. Σε κανέναν, ούτε και στους ίδιους τους ιδιοκτήτες σκύλων, δεν αρέσει να οσφραίνεται ή να πατάει τις ακαθαρσίες των αξιαγάπητων αυτών τετραπόδων.
Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμβάλλουν με τη στάση τους σε μία πιο καθαρή Αγία Παρασκευή.


…………Ιωάννης Α. Σιδέρης                   …                       Ιωάννης Ε. Σταθόπουλος
  Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος                                              Δήμαρχος

 

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ:

Η προμήθεια του νέου σαρώθρου έγκειται σε προμήθεια του 2013, επί Δημαρχίας Βασίλη Ζορμπά, και περιελάμβανε 3 απορριμματοφόρα που παραλήφθηκαν από το Δήμο στις 12 Ιουνίου 2014, το σάρωθρο αυτό και επίσης 1 καδοπλυντήριο, 1 υδροφόρα, 3 ημιφορτηγά pick-up, 2 ακόμα απορριμματοφόρα και 1 ακόμη σάρωθρο.

Το συνολικό κόστος του ανωτέρω εξοπλισμού ανέρχεται στα 1.900.000 ευρώ, ποσό το οποίο εξολοκλήρου αντλείται μέσω ιδίων πόρων του Δήμου, προερχόμενων από τα ανταποδοτικά τέλη.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.