Προσχεδιασμένοι προπηλακισμοί, βία, αλητεία-Επιστολή προς τον Υπουργό

KAP-logo

Αυτή την κατάσταση βιώσαμε στον χθεσινό αγώνα (1/3/15) Παπάγου-ΚΑΠ όπου οι προπηλακισμοί και η αθλητική βία διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Με την άφιξη της ομάδας οι τρεις γνωστοί (άγνωστοι κατά τη δικογραφία της Αστυνομίας αλλά με μπλούζες του Α.Σ. Παπάγου που μπαινόβγαιναν στα γραφεία τους) τραμπούκοι άρχισαν τους προπηλακισμούς, τις ύβρεις, τις απειλές και τις ρίψεις αντικειμένων. Κατά τη διάρκεια του αγώνα συνέχισαν με αυξημένη ένταση συνεπικουρούμενοι στις ύβρεις και απειλές από τον προπονητή και τον πάγκο των γηπεδούχων. Είχαν δε το θράσος με την ανοχή των αρμοδίων να κρέμονται σε ένα ακατάλληλο για αγώνες γήπεδο, να προπηλακίζουν και να φτύνουν τον αθλητή μας Λυτόπουλο όταν έφθανε στα όρια του αγωνιστικού χώρου.

Δυστυχώς οι διαιτητές δεν μας προστάτευσαν, δεν διέκοψαν τον αγώνα, υπέκυψαν στην ωμή βία και ανέχθηκαν το σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων.

Η παρουσία του κομισαρίου κου Βιδάλη απέτρεψε τα χειρότερα, αλλά δεν απέτρεψε τον τραυματισμό του από ρίψη αντικειμένου των γνωστών αγνώστων (έχει σημειωθεί στο Φύλλο Αγώνα).

Το λόγο έχει πλέον η Αθλητική Δικαιοσύνη και η Επιτροπή Πρωταθλήματος η οποία ήταν παρούσα δια του κου Γολέμη.

Το Σωματείο μας επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια αρμοδίως, μη αποδεχόμενοι τις συνέπειες της αθλητικής βίας.

Απαιτούμε από το Σωματείο του Παπάγου σεβασμό και φιλοξενία όπως έχουν από εμάς διαχρονικά αλλά και είχαν στον α’ γύρο του πρωταθλήματος.

Μας στεναχωρεί το γεγονός ότι ένας αθλητής με μεγάλη ιστορία και προσφορά στο μπάσκετ (Υφαντής) και ένας έμπειρος προπονητής (Συμεωνίδης) αμαυρώνουν την εικόνα τους με τέτοιες συμπεριφορές που επικροτούν ή υποθάλπουν την αθλητική βία.

Ο Υφαντής ιδιαίτερα, προς χάριν του οποίου οργανώθηκαν τα επεισόδια κατά δήλωση των τριών πρωταιτίων φίλων του, θα πρέπει να μεταβεί άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Παπάγου και να τους κατονομάσει διότι με την αλητεία και τους τραμπουκισμούς δεν προάγεται ο αθλητισμός.

 

Καλούμε επίσης τον Α.Σ. Παπάγου να παραδώσει άμεσα το video του αγώνα, χωρίς περικοπές και μοντάζ, στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές, στην Αστυνομία και στην ΕΟΚ, διότι διαφορετικά θα το ζητήσουμε με εισαγγελική παραγγελία.

 

 Επιστολη προς τον Υπουργο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΡΟΣΤ.ΠΟΛΙΤΗ

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.