Αντρέας Γκιζιώτης: Η Διοίκηση Σταθόπουλου σε δρόμους επικίνδυνους

IMG_2911-copyΑπό πότε απειλούνται με διώξεις και μηνύσεις οι απόψεις που εκφράζουν και η κριτική που ασκούν  πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι παρατάξεων και πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι και μάλιστα με κόσμιο τρόπο και πολιτικά επιχειρήματα, καθώς και μέσα ενημέρωσης που τις φιλοξενούν, από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ  Σ. Παπαμιχαήλ με την πλήρη κάλυψη αν όχι και ενθάρρυνση από τον Δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο;

Θα ήταν φρονιμότερο για την Διοίκηση του Δήμου να επιχειρηματολογεί για όποιο έργο εκτελεί, για το πόσο διεκδικεί λύσεις από την κεντρική εξουσία, για τη νέα ποιότητα στη διοίκηση που υποσχέθηκε, από το να παρελθοντολογεί, να αποδέχεται τη λογική της ”αναμονής” στην πολιτική της λιτότητας που συνεχίζεται προς την αυτοδιοίκηση, από το να ποινικοποιεί την αντίθετη πολιτική άποψη περπατώντας σε δρόμους επικίνδυνους και αντιδημοκρατικούς.

  1. 3. 2015

Ανδρέας Γκιζιώτης , Δημοτικός Σύμβουλος.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.