Επίλυση του προβλήματος της δυσάρεστης οσμής

001_11
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσάρεστης οσμής σε αρκετές περιοχές του Αϊ-Γιάννη και του Τσακού και μετά την εντόπιση από τον Προϊστάμενο της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Α. Μαυρομαρά ότι αναδυόταν από τα φρεάτια ομβρίων στη Λεωφ. Μεσογείων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής προέβη στις εξής κατά σειρά ενέργειες:
1.Σε συνεννόηση με την ΕΥΔΑΠ, δύο μεγάλα αποφρακτικά της ήρθαν να αποφράξουν τον κεντρικό αγωγό ακαθάρτων στη Λεωφόρο.
2.Προχωρήσαμε στην ανύψωση και επισκευή τριών φρεατίων κατά σειρά επί της Λεωφ. Μεσογείων από την οδό Αγίου Ιωάννου έως την οδό Τερζοπούλου, που παρουσίαζαν διαρροή και ταυτόχρονα εμπόδιζαν τη ροή στον κεντρικό αγωγό και
3.Τα μεγάλα αποφρακτικά της ΕΥΔΑΠ επανήρθαν και ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό της απόφραξης.
Ανάλογες ενέργειες θα ακολουθήσουν και στην περιοχή του Κοντοπεύκου.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.