Ο συγγραφέας Γιώργος Καπράνος παρουσίασε το βιβλίο του στη Δημοτική Βιβλιοθήκη

kapranos

Τη Δευτέρα 9 Μαρτίου στη ζεστή και φιλόξενη αίθουσα του Αναγνωστηρίου της Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Αγίας Παρασκευής, τα μέλη και οι φίλοι του βιβλίου είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα ελκυστικό ταξίδι στο παρελθόν, με οδηγό το συμπολίτη μας, συγγραφέα Γιώργο Καπράνο, που παρουσίασε το βιβλίο του «Δέκα μορφές-Δέκα ιστορίες» Μυθιστορηματικές – Ιστορικές βιογραφίες, Εκδόσεις Ιωλκός.

Για τον συγγραφέα και το βιβλίο μίλησε ο Κώστας Κορίδης, υπεύθυνος εκδόσεων «Ιωλκός». Αποσπάσματα, διάβασε ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Τζουάνας. Την παρουσίαση συντόνισε η Πρόεδρος του Δ.Σ. της Βιβλιοθήκης, Τερψιχόρη Γκιόκα.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.