Σπύρος Παπασπύρος: Η αλήθεια που αποκρύπτεται

Papaspiros Sp.2Στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΟΔΑΠ της 12ης Μαρτίου 2015 και στο θέμα που εισηγήθηκε η διοίκηση του Οργανισμού, όσον αφορά την υποβολή αιτήματος συμβάσεων για 16 θέσεις γυμναστών ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (το τονίζω), ψήφισα ΟΧΙ.
Οι λόγοι που η ψήφος μου ήταν αρνητική, ήταν οι εξής:
1. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Σωτήρης Παπαμιχαήλ, που το εισηγήθηκε, δεν γνώριζε να μας πει την διαδικασία προσλήψεως. Αν δηλαδή, θα γίνει η διαδικασία μέσω ΑΣΕΠ ή όχι.
2. Αφήνονται ακάλυπτοι οι γυμναστές που επί σειρά ετών εργάζονται στα αθλητικά προγράμματα του ΠΑΟΔΑΠ (που επί μήνες ταλαιπωρούνται από την σημερινή διοίκηση) και είναι σφόδρα πιθανόν να μείνουν άνεργοι, γεγονός που τόνισα ιδιαιτέρως. Με την άποψή μου αυτή, συμφώνησε και ο κ. Γιάννης Μυλωνάκης (Συμμαχία Ευθύνης), ανεξαρτήτως του εάν στην συνέχεια ψήφισε (για λόγους που ο ίδιος γνωρίζει) υπέρ της εισηγήσεως.
Αρνητική ψήφο (ΛΕΥΚΟ) έδωσε και ο εκπρόσωπος της Παρατάξεως «Φυσάει κόντρα στην Αγία Παρασκευή».
Τα ανωτέρω κατεγράφησαν στα πρακτικά και θέλω να πιστεύω ότι δεν θα διαγραφούν κατ΄εντολήν του κ. Προέδρου, όπως άλλες δηλώσεις μου.
Θα συνιστούσα στον κ. Παπαμιχαήλ, όταν εκδίδει τις επηρμένες ανακοινώσεις του, να γράφει την ΑΛΗΘΕΙΑ. Και θα συνιστούσα διπλά στον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθόπουλο, όταν ο κ. Παπαμιχαήλ του πηγαίνει ανακοινώσεις του για συνυπογραφή, να ελέγχει την εγκυρότητα των γραφομένων.
Σπύρος Παπασπύρος
Σχης ε.α.
πρ. Δημοτικός Σύμβουλος «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»
Μέλος Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.