Τρεις σταθμοί μέτρησης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας εγκαταστάθηκαν στο Δήμο

μέτρηση ακτινοβολίας

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου μας, μετά από επικοινωνία που είχε με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας προμηθεύτηκε, εγκατέστησε και έθεσε σε λειτουργία τρεις σταθμούς μέτρησης της Ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας, στα κάτωθι σημεία:

α) Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής,

β) 3ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα στο Κοντόπευκο

γ) 3ο Δημοτικό Αγίας Παρασκευής, Μπουμπουλίνας και Κυκλάδων στον Τσακό

Οι μετρήσεις των ανωτέρω σταθμών καταγράφονται σε ημερήσια βάση και τα αποτελέσματα δημοσιεύονται καθημερινά στην Ιστοσελίδα www.pedion24.gr.

Ιωάννης Α. Σιδέρης

Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.