Συλλυπητήριο μήνυμα του Β. Ζορμπά για την ξαφνική απώλεια της συζύγου του Κ. Κουβόπουλου, Ροζάνας

Είμαι βαθιά συγκλονισμένος από τον ξαφνικό θάνατο της συζύγου του Κώστα Κουβόπουλου. Της αγαπητής σε όλους μας, της ευγενικής, της φιλικής προς όλους και πάντα χαμογελαστής Ροζάνας.
Αγαπητέ φίλε Κώστα, δέξου τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια για την απώλεια της αγαπημένης σου συζύγου. Εύχομαι ο Θεός να την αναπαύσει στην αγκαλιά Του και να δίνει σε σένα και την οικογένειά σου δύναμη και κουράγιο. Αιωνία της η μνήμη.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»

Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.