Ο συμπολίτης μας βουλευτής Γιώργος Δημαράς στο Δημαρχείο Αγ. Παρασκευής

dimaras_sto dimarxeioo

Συνάντηση με τον συμπολίτη Βουλευτή Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Δημαρά είχε χθες Δευτέρα 30-3-2015 στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η συνεργασία για την προώθηση διεκδικήσεων του Δήμου από την Κεντρική Διοίκηση σε τομείς όπως των ελεύθερων χώρων (Ιόλας, Υπουργείο Γεωργίας κ.α.), της περιβαλλοντικής προστασίας του Υμηττού και της αντιμετώπισης του θέματος της Υπηρεσίας Δόμησης (Πολεοδομίας). Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα Δημoτικής περιουσίας, Κεραιών κινητής τηλεφωνίας, ρυμοτομικού σχεδιασμού κ.α. Τέλος οι Γ. Σταθόπουλος και Γ. Δημαράς ανανέωσαν επόμενο ραντεβού σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στη συζήτηση συμμετείχαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Κοινωνικών Υπηρεσιών Ζ. Φωτεινού, Διοικητικών Υπηρεσιών Κ. Χατζηανδρέου, Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ι. Σιδέρης και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπ. Παπαγεωργίου όπως και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Π. Γκόνης.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.