ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ: Είναι γεγονός! Οι παίδες της ΑΕΑΠ στον τελικό του Final 4

Με τον ΑΟΝ Βύρωνα στον μεγάλο τελικό!

ΑΕΑΠ Final4 2015f

Μετά τη νίκη που πέτυχε η ομάδα βόλλευ της ΑΕ Αγ. Παρασκευής στον ημιτελικό με 3-1 επί του ΣΑ Κολλεγίου Αθηνών τρέχει ολοταχώς στον αυριανό τελικό.

ΑΕΑΠ Final4 2015c

Στις 5:30μμ άρχισε ο αγώνας με την ΑΕΑΠ να χάνει το πρώτο σετ με γεμάτο σκορ 22-25. Όμως η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική. Οι παίδες της Αγίας Παρασκευής έβαλαν τα δυνατά τους, έβαλαν στόχο την πρόκριση και οδήγησαν το Κολλέγιο στο δικό τους ρυθμό κερδίζοντας τα τρία επόμενα σετ με σκορ 25-20, 25-18 και 25-21.

Αντίπαλο στον τελικό, αύριο στις 19:30μμ, θα έχουν τον νικητή του δεύτερου αγώνα, που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο κλειστό της Νότου, μεταξύ ΑΟΝ Βύρωνα και Πανερυθραϊκού ΑΣ.

Από το πλευρό της ομάδας δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρόεδρος της κ. Γιώργος Πετράκης.

ΠΑΙΚΤΕΣ: Μαρούτσης Γιώργος (Α), Τραντάς Νίκος, Δάβαρης Παναγιώτης, Παππάς Αποστόλης, Νικόλαρος Ανδρέας, Αποστολόπουλος Ανδρόνικος, Λαφάρας Αναστάσιος, Μακρής Παντελής, Τραντάς Χάρης, Μαρής Βασίλης, Μπριλλάκης Χρήστος, Σπανόπουλος Ανδρέας.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στάμος Χαβιάρας

ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ: Έλενα Μαυράκη

ΕΦΟΡΟΣ: Ηλέκτρα Αντωνοπούλου – Πανάγου

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ του αγώνα: 1ος Καπάνταης Παναγιώτης, 2ος Σταρίδας Αλέξανδρος και 3ος στη γραμματεία Καρατζογλίδου Σοφία.

ΑΕΑΠ Final4 2015d

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα του 2ου ημιτελικού:

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ-ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ ΑΣ  (ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Μάλφας Χρίστος, Ζώης Αντώνης και Καρατζογλίδου Σοφία).

ΝΕΩΤΕΡΑ: Νίκη του Βύρωνα με 3-1 σετ διαμορφώνει τον μεγάλο τελικό σε:

ΑΕ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΑ

8/4/2015 και ώρα 19:30μμ

ΟΛΟΙ στο γήπεδο της οδού Νότου στην Αγία Παρασκευή.

 

ΑΕΑΠ Final4 2015e

ΑΕΑΠ Final4 2015a

ΑΕΑΠ Final4 2015g

ΑΕΑΠ Final4 2015h

ΑΕΑΠ Final4 2015b

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.