1.500 κιλά τρόφιμα απέφερε η εκστρατεία για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου

ΔΡΑΣ.Ε-ΔΗΜΟΣ-τρόφιμα

Με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής και η εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών», στα πλαίσια της πράξης: «ΔΡΑΣ.Ε : ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΛΗΝΗΣ» οργάνωσαν δράση συγκέντρωσης τροφίμων μακράς διάρκειας με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Απριλίου και ώρα 10:30-15:00, έξω από τα τοπικά σουπερ μαρκετ. Για ακόμα μια φορά η συμμετοχή και η ανταπόκριση των πολιτών συντέλεσε στο να γεμίσουν τα καλάθια της προσφοράς με τρόφιμα μακράς διάρκειας.

Παράλληλα, o Δήμος Αγίας Παρασκευής και η εθελοντική οργάνωση «ΔΡΑΣ.Ε-Δράσεις Εθελοντών» ξεκίνησαν εκστρατεία συλλογής τροφίμων σε όλα τα σχολεία της πόλης μας από 16/3 -30/3 , με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Από τις ανωτέρω δράσεις συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, περίπου 1.500 κιλών, τα οποία και θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ενημερωτικά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο μας υποστηρίζει 280 οικογένειες πολιτών της Αγίας Παρασκευής.

Τα σχολεία τα οποία συμμετείχαν στη συγκεκριμένη δράση ήταν τα παρακάτω:

2ο Δημοτικό …………………………………………………..Βρεφονηπιακός Σταθμός «Λουλουδότοπος»
3ο Δημοτικό …………………………………………………..2ο και 10ο Νηπιαγωγείο
5ο & 11ο Δημοτικό ……………………………………….. . 4ο Νηπιαγωγείο
7ο Δημοτικό …………………………………………………..11ο Νηπιαγωγείο
Σ.Ε.Κ ………………………………………………………….  2ο Γυμνάσιο
…………………………………………………………………… 2ο Λύκειο

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν είτε από τη θέση του εθελοντή είτε από τη θέση του προσφέροντα στην επιτυχία της δράσης καθώς και κάθε ένα σχολείο ξεχωριστά, τους διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, για την πολύ σημαντική βοήθεια που προσέφεραν.

Για τη “ΔΡΑΣ.Ε. – Δράσεις Εθελοντών” ………..Για το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Ο Πρόεδρος ………………………………………..Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγίας Παρασκευής
……………………………………………………& Εντεταλμένος Σύμβουλος για τις κοινωνικές δομές
…………………………………………………….(Κοινωνικό Μαγειρείο, Κοινωνικό Παντοπωλείο
…………………………………………………………….και Κοινωνικό Φαρμακείο)

Αυγουστίνος Κάτσαρης ……………………………………Γεράσιμος Βλάχος

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.