Στην ΤτΕ τα χρήματα Ο.Τ.Α. και Φορέων Γενικής Κυβέρνησης!

UnknownΔημοσιεύθηκε, σήμερα, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που υποχρεώνει τους Φορείς Γενικής Κυβέρνησης και τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού να καταθέτουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα και να μεταφέρουν τα κεφάλαια προθεσμιακών τους καταθέσεων σε λογαριασμούς ταμειακής διαχείρισης, που τηρούν στην Τράπεζα της Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση από την υποχρέωση αυτή εξαιρούνται τα κεφάλαια Δήμων, Περιφερειών και Φορέων Γενικής Κυβέρνησης, που απαιτούνται για την κάλυψη των ταμειακών τους αναγκών για το επόμενο 15νθήμερο, καθώς και τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί από τους ανωτέρω στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων.

Τέλος, η Π.Ν.Π., με την πρόβλεψη της σχετικής ρύθμισης, ισχύει από την 17.03.2015.

Ακολουθεί σε επισυναπτόμενο αρχείο

 ΤΟ ΦΕΚ | Προβολή/κατέβασμα

http://epoli.gr/

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.