Συγχαρητήρια επιστολή της ΑΕΑΠ για την άνοδο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ

aeap-logo
Το Δ.Σ. της Α.Ε.Α.Π., οι αθλήτριες και οι αθλητές καθώς και οι προπονητές και οι προπονήτριες του Συλλόγου, θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας και ειλικρινή ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στις αθλήτριες της Γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Α.Π. καθώς και τους παράγοντες του Σωματείου, για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Α΄ ΕΣΚΑ και την άνοδο της ομάδας στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών.
Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες, με υγεία, και ο,τι καλύτερο σε προσωπικό και αθλητικό επίπεδο.
 
Το Δ.Σ., οι αθλητές και αθλήτριες, οι προπονητές και οι προπονήτριες της
 
Αθλητικής Ένωσης Αγίας Παρασκευής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.