Το 7ο Δημοτικό τραγούδησε Νέο Κύμα μαζί με την Πόπη Αστεριάδη και τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο

20150524_202418

Μερικά χρόνια πίσω μας γύρισε απόψε η παιδική χορωδία του Συλλόγου Γονέων του 7ου Δημοτικού σχολείου Αγ. Παρασκευής, σε αρκετούς από εμάς μας θύμισε χρόνια ανέμελα, οδηγώντας μας στα μονοπάτια της νιότης στη δεκαετία του 1960 και του “Νέου Κύματος”, των ευαίσθητων και λιτών τραγουδιών που μιλούσαν για αγάπη και έρωτες.

Η Πόπη Αστεριάδη με τη φωνή που υπηρέτησε το καλό στο ελληνικό τραγούδι, που αγαπήθηκε από γενιές και γενιές, μια από τις γνήσιες εκπροσώπους του “Νέου Κύματος”  γέμισε με τη φωνή της το κατάμεστο θεατράκι του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής, μαζί με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο, έναν διαχρονικό τραγουδιστή που άφησε το στίγμα του στο ελληνικό τραγούδι.

Συμμετείχαν οι μουσικοί Ιουλία Τζανετουλάκου (πιάνο), Δημήτρης Αλεξόπουλος (κιθάρα), Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος(μπουζούκι), Κώστας Μανίκας (βιολί) και Σάκης Διονυσόπουλος (κρουστά).

Όλα τα παραπάνω ήταν αποτέλεσμα της συνεργασίας του Διευθυντή κ. Γιάννη Λογοθέτη με το Σύλλογο Γονέων του 7ου Δημοτικού.

Παρόντες αρκετοί δημοτικοί παράγοντες και μέλη των συλλογικοτήτων της πόλης, όπως ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Γεράσιμος Βλάχος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Δημήτρης Κονταξής, Γιάννης Λογοθέτης (συνδιοργανωτής), Μαργαρίτα Δημητρίου-Καβρουδάκη, Έφη Καψοκεφάλου, Σωτήρης Ησαΐας και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος κ. Μανώλης Κωνσταντακόπουλος.

20150524_203739

 –

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.