Αρχική ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΟΔΑΠ ΕΚΤΑΚΤΟ: Κι άλλη παραίτηση στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κι άλλη παραίτηση στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ!

flatsousiΜόλις πριν μερικά λεπτά , σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, κατά την έκτακτη  συνεδρίαση του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ παραιτήθηκε η κ. Κατερίνα Πρωτοσυγγελίδου – Φλατσούση καταγγέλλοντας ότι η παράταξη που διοικεί το Δήμο δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτισμό. Μην ξεχνάμε ότι η κ. Φλατσούση ανήκε στα μέλη της συμπολίτευσης και μάλιστα φέρεται ως προσωπική επιλογή του Δημάρχου για τη θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου.

Περιμένουμε ανυπόμονα την ανακοίνωση από την ίδια την κ. Φλατσούση.

Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

Να υπενθυμίσουμε ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση έπειτα από κάποιες δυνατές αναταράξεις, όπως καταμαρτυρούν οι ανακοινώσεις του μέλους του ΔΣ  κ. Έφης Καψοκεφάλου και της παράταξης “Φυσάει Κόντρα”, υπέβαλε την παραίτησή του ο εκπρόσωπος της παράταξης κ. Κώστας Σπηλιακόπουλος και μάλιστα υπήρξε οριστική αποχώρηση της παράταξης.

Άραγε θα ακολουθήσουν κι άλλοι;

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.