Η Συμμαχία Ευθύνης για τους όρους φιλοξενίας των Παιδικών Σταθμών.

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ logo

Οι συντονισμένες ενέργειες και η συνεργασία μεταξύ του επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης ¨Συμμαχία Ευθύνης¨ κου Βασίλη Γιαννακόπουλο και των εκπροσώπων της στο Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) επέφερε αλλαγή και εκσυγχρονισμό στους όρους φιλοξενίας που θα ισχύσουν από την επόμενη χρονιά.

Κατά την τελευταία συνεδρίαση οι κύριοι Τάσος Μίχας και Ιωάννης Αρβανιτάκης στα πλαίσια της εποικοδομητικής αντιπολίτευσης που ασκούν προς όφελος τόσο της λειτουργίας του Νομικού Προσώπου όσο και κυρίως προς όφελος των δημοτών της Αγίας Παρασκευής πρότειναν βελτιώσεις στους προτεινόμενους όρους φιλοξενίας και στην κλίμακα των τροφείων οι οποίες και συμπεριλήφθηκαν στην τελική εισήγηση.
Με τις παρεμβάσεις τους βοήθησαν ώστε:
 Να αναπροσαρμοστεί η μοριοδότηση των αιτήσεων νηπίων και βρεφών για την επόμενη σχολική περίοδο προς όφελος των ανέργων και της μονογονεικής οικογένειας.
 Να προστατευτούν οι οικονομικά αδύνατοι συμπολίτες μας.
 Να καλυφτούν οι ανάγκες φιλοξενίας παιδιού εργαζόμενων γονέων.
 Να εδραιωθούν και να καθοριστούν με σαφήνεια όλοι οι όροι λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών ώστε ο δημότης να γνωρίζει από την αρχή τις απαιτήσεις του αλλά και τις υποχρεώσεις του.
 Το Νομικό Πρόσωπο (ΠΑΙΣΔΑΠ) να παραμείνει ένας οικονομικά υγιής οργανισμός έτοιμος να ανταποκριθεί στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Συμμαχία Ευθύνης ήταν η μοναδική δημοτική παράταξη που πρότεινε βελτιώσεις επι της αρχικής εισήγησης, ένδειξη της σοβαρής και ουσιαστικής στάσης που κρατάει σε τόσο σημαντικά θέματα.

Γραφείο Τύπου
Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης
¨Συμμαχία Ευθύνης¨

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.