Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Σχολείων Αγ. Παρασκευής

b_650_0_16777215_00_images_april-may2014_enosigonewn

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων, στη συνεδρίασή του στις 2/6/15, με «βαριά καρδιά» έκανε αποδεκτή την αυτοδίκαιη παραίτηση της κ. Αύρα Μπασακίδου-Καράμπελα, η οποία μετά από πολλά χρόνια προσφοράς στο γονεϊκό κίνημα αποχώρησε λόγω αποφοίτησης της κόρης της.

Η παραίτησή της συνιστά μια μεγάλη απώλεια για το γονεϊκό κίνημα, μια μεγάλη απουσία από το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αγίας Παρασκευής.

Όραμά της η Δημόσια Δωρεάν & Ενιαία Παιδεία. Στάση ζωής, η ανιδιοτέλεια, η αυταπάρνηση και οι αγώνες της για την υπεράσπιση της. Παρακαταθήκη και υποχρέωση για όλες και όλους εμάς να συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος να αγωνιζόμαστε, για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας, για ένα πραγματικά δημόσιο σύστημα παιδείας, αναβαθμισμένο και σύγχρονο.

Ήταν μεγάλη τιμή για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε και αγωνιστήκαμε μαζί της και δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια.

Θα θέλαμε δημόσια να της πούμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας, ανκαι ξέρουμε ότι θα είναι πάντα δίπλα μας και πάντα μαζί μας στους αγώνες μας.

Στη συνέχεια, το ΔΣ της Ένωσης Γονέων, προχώρησε σε ανασυγκρότηση και έτσι η νέα του σύνθεσή είναι:

Πρόεδρος Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου

Αντιπρόεδρος Αντώνης Παπάζογλου

Γεν.Γραμματέας Ηλέκτρα Σωτηράκου-Ψύλλα

Ειδ.Γραμματέας Μαρία Ξυνογαλά

Ταμίας Σπύρος Καμινάρης

Μέλη

Γιώργος Κρητικίδης

Ελένη Καραγιώργου-Σφακιανάκη

Μάκης Μητσάκης

Κατιάνα Μαντζαρίδου

Συνεχίζουμε όλοι μαζί τον αγώνα για τη Δημόσια Δωρεάν & Ενιαία Παιδεία.

Διεκδικούμε όσα τα παιδιά μας δικαιούνται για να μπορούμε αύριο να τα κοιτάμε στα μάτια.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

           Η πρόεδρος                                                                 Η γραμματέας

Εύη Ματιάτου-Χατζοπούλου                                  Ηλέκτρα Σωτηράκου-Ψύλλα

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.