Eνα παιδί μετράει κεραίες στην Αγία Παρασκευή…

Χωρίς τίτλο

Στην αρχή ήταν 13. Μετά προστέθηκαν άλλες 14 «παράνομες», όπως χαρακτηρίστηκαν (η Πολεοδομία διευκρίνισε πως δεν υπάρχουν «παράνομες», ο νόμος Βορίδη – εταιρειών τις νομιμοποίησε όλες…). Μετά μάθαμε πως είναι 42 και στο δημοτικό Συμβούλιο της 3/6/2015 πληροφορηθήκαμε πως είναι 82!
Θα ήταν αστείο αν δεν μιλούσαμε για κεραίες κινητής τηλεφωνίας που είναι εγκατεστημένες στην Αγία Παρασκευή, με ότι αυτό συνεπάγεται για την υγεία των κατοίκων. Ένα πρώτο, απλό ερώτημα λοιπόν που οφείλει άμεσα α απαντήσει ο δήμος:

ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ και ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ;

Ως Φυσάει Κόντρα θέσαμε αυτό το ερώτημα στο Δημοτικό Συμβούλιο και απαιτήσαμε ο Δήμος να ανακοινώσει επίσημα τον κατάλογο, ενημερώνοντας υπεύθυνα τους δημότες, οι οποίοι δικαιούνται να γνωρίζουν. Μας απάντησαν με παραπομπές σε διάφορα sites.
H απάντηση αυτή δεν μας καλύπτει, φαντάζομαι δεν καλύπτει και κανένα δημότη/σσα. Είναι υποχρέωση του Δήμου, σήμερα κιόλας, να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο με τις διευθύνσεις που είναι εγκατεστημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Σε τελική ανάλυση, για ποιο λόγο αρνείται η δημοτική αρχή το αυτονόητο αυτό αίτημα;
Στη δημοσιότητα, φυσικά, πρέπει να δοθεί και το πόρισμα της αυτοψίας που πραγματοποιήθηκε από την Πολεοδομία στην κεραία που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη 21. Δεν περιμένουμε θαύματα, οι εταιρείες με τους νόμους που οι ίδιες έφτιαξαν έχουν δέσει γερά τον γάιδαρό τους. Όμως ας τελειώσει κι αυτό και μετά οι επιτροπές κατοίκων έχουν τον λόγο για να «λύσουν» το γάιδαρο των εταιρειών!

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.