Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του προέδρου του ΕΚΕΦΕ ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ με την Πρέσβειρα του Ισραήλ

 

11403430_425545237570401_622989576383481655_n

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Ελλάδα κα. Irit Ben-Abba με τον Πρόεδρο του ΕΚΕΦΕ ‘ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ’ και μέλη του Δ.Σ. στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της αναζήτησης διεθνών συνεργασιών του Κέντρου.

Κατά τη συνάντηση, ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά τις ερευνητικές δραστηριότητες του Κέντρου καθώς και το όραμα δημιουργίας του Metropolitan Innovation Campus, μιας Τεχνόπολης που θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης συμβάλλοντας στην επιτάχυνση της εξόδου της χώρας από την κρίση.

Παράλληλα, συζητήθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας φορέων στο Ισραήλ με το Κέντρο στα πλαίσια του προγράμματος Horizon 2020 καθώς και διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προσέγγισης και συνεργασίας με Ερευνητικά Κέντρα και Πανεπιστήμια στο Ισραήλ.

Μετά τη συνάντηση, η Πρέσβειρα είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στις εγκαταστάσεις του Κέντρου, ειδικότερα τον επιταχυντή TANDEM καθώς και την Έκθεση Καινοτομίας του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος». Πρόκειται για μία μόνιμη έκθεση με δυναμικό χαρακτήρα, όπου παρουσιάζονται πρωτοπόρα ερευνητικά αποτελέσματα, τα οποία ανανεώνονται με βάση την επιτευχθείσα πρόοδο.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.