Η Απολογία του Δημάρχου για τους πρόσφυγες να συνοδευτεί απο έργα

Μετά την κατακραυγή που προκλήθηκε, όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αλλά πανελλαδικά, ο δήμαρχος κ. Σταθόπουλος αναγκάζεται να απολογηθεί δημόσια.  Xωρίς να μπει καν στον κόπο να εξηγήσει  ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ το ψήφισμα που το ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ πρότεινε, σε ποιό σημείο διαφωνούσε αλλά και την τριχοτόμηση της παράταξής του, δηλώνει έτοιμος για …πρωτοβουλίες!

Η ουσία είναι ότι το θέμα άνοιξε και είναι πολύ πιο σοβαρό από την προσπάθεια εξευμενισμού της κατακραυγής για τη στάση του. Εμείς, καλοπροαίρετα, επαναφέρουμε το ερώτημα:
ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ  ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ, ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΙΣΧΥΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ;

Η λογική της ελεημοσύνης προς τους ¨αναξιοπαθούντες» αρκεί όμως να τους «φορτωθούν κάποιοι άλλοι», και  «μακριά από μας», στην πράξη συνάδει με λογικές ρατσισμού και της ξενοφοβίας που εκδηλώθηκαν και στον τοπικό τύπο αλλά και με τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων.

Σε αυτό το ερώτημα καλείται να απαντήσει ο κ. Δήμαρχος…

Εμείς, ως ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για να ενισχυθεί η αλληλεγγύη, για αν χτυπηθεί ο ρατσισμός. Είναι αναπόσπαστο στοιχείο της μάχης για να ανασάνει κι ο δικός μας λαός, οι εχθροί είναι κοινοί!

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.