Τάκης Κοζόκος: Σχετικά με την παραίτηση της κ.Κατερίνας Πρωτοσυγγελλίδου από τον ΠΑΟΔΑΠ

Kozokos-Flatsoysi

Στα 30 περίπου χρόνια ενεργής παρουσίας μου στα πολιτιστικά πράγματα του Δήμου Αγίας Παρασκευής ξεχώρισα κάποιες παρουσίες που με το έργο τους χαρακτήρισαν την πολιτιστική εικόνα του Δήμου που κάποτε ήταν πρότυπο πολιτιστικής παρουσίας και οράματος στην χώρα μας. Από τα πρόσωπα αυτά είναι και η κ.Κατερίνα Πρωτοσυγγελλίδου που έφερε κάποτε το βάρος ενός κοσμήματος – την Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Με λύπη μου βλέπω σήμερα την παραίτησή της από μέλος του ΠΑΟΔΑΠ και αναρωτιέμαι, έχει πραγματικά ο Δήμος Αγίας Παρασκευής την πολυτέλεια να χάνει τέτοιους συνεργάτες από το δυναμικό του?


Μπορεί πραγματικά ο πολιτισμός να προχωρήσει σ έναν τόπο χωρίς την ζεστή φλόγα των ανθρώπων που τον υπηρετούν και μόνο με σχέδια στα χαρτιά? 


Η ιστορία πάντως των αιώνων μας διαβεβαιώνει ΟΧΙ!

Τάκης Κοζόκος γλύπτης
πρώην Καλλιτ. Διευθυντής για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.