Και το εμπάργκο συνεχίζεται …

APimages-logo1

Ένας χρόνος μετά τις εκλογές και μεγάλος αριθμός αναγνωστών μας συνεχίζει να απορεί και να μας ρωτά μέσω μηνυμάτων, γιατί δεν εμφανίζονται στη σελίδα οι ανακοινώσεις του Δήμου ή αργούν να δημοσιευτούν.

Αγαπητοί αναγνώστες, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι εδώ και ένα χρόνο η σελίδα μας έχει αποκλειστεί από τη λίστα αποστολών του Γραφείου Τύπου και του γραφείου Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, με αποτέλεσμα να μην φτάνουν ως εμάς τα Δελτία Τύπου και οι προσωπικές ανακοινώσεις του Δημάρχου …  Κατόπιν τούτου, σεβόμενοι το πολυπληθές αναγνωστικό κοινό μας,  αναγκαζόμαστε να αλιεύουμε από άλλες πηγές τα νέα του Δήμου, ώστε να είστε πάντα ενήμεροι.

Υποθέτουμε ότι η επιβολή εμπάργκο στο images, αποτελεί πολιτική στάση  της Δημοτικής Αρχής. Και σε καμία περίπτωση το όλο γεγονός δεν αποτελεί υπαιτιότητα της σελίδας.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.