Αρχική EDITORIAL Στο «παρά τέταρτο» … Της Λένας Μαρκή

Στο «παρά τέταρτο» … Της Λένας Μαρκή

800px-Adlisberg_-_Dolder_Kunsteisbahn_2010-08-19_13-45-54

Γράφει η Λένα Μαρκή

Η χώρα μας βρίσκεται σε δυσχερή θέση, είτε υπογράφει ένα ειδεχθές μνημόνιο που θα βουλιάξει στην ανέχεια το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της, είτε θα δηλώσει και επισήμως χρεωκοπία… Η αβεβαιότητα έχει φωλιάσει για τα καλά στις ψυχές των Ελλήνων.
Και ενώ θα περίμενε κανείς η χώρα και οι επιμέρους κοινωνίες της να προετοιμάζονται για παν ενδεχόμενο, η δική μας μικρή Αγία Παρασκευή ζει στον κόσμο της!


Ετοιμάζει εκδηλώσεις σκορπώντας ανερυθρίαστα τα χρήματα των δημοτών. 10.845,50€ θα μας κοστίσει το φεστιβάλ Νομικού μας Προσώπου (3.650€ για διαφήμιση και 7.195.50€ για ήχος & φως) και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις της στιγμής. Φυσικά πάντα με τις ευλογίες εκείνων που σε παλαιότερες καλύτερες εποχές διερρήγνυαν τα ιμάτια τους, διαμαρτυρόμενοι για ακριβές εκδηλώσεις και δήλωναν ότι αυτοί μπορούσαν να τις οργανώσουν σχεδόν … τζάμπα!!! Με εκπλήσσει ακόμα η χρονική ευελιξία και ικανότητα που παρατηρείται: στο «παρά είκοσι» ανεβαίνει η ανάθεση στο Διαύγεια, στο «παρά τέταρτο» μοιράζονται τα διαφημιστικά!


Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος από τους φίλτατους παράγοντες της Διοίκησης, ποια μέτρα έχουν ληφθεί στο Δήμο μας σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους μας και στο τέλος Ιουνίου βρεθούμε να ατενίζουμε το κενό;

lena1

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.