Μήνυμα αναγνώστριας: Τι θα γίνει με τους δρόμους ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΡΟΥ-ΧΙΟΥ;

χάρτης Χίου-Αγ. Παρασκευή

Δημοσιεύουμε μήνυμα που μας έστειλε η αναγνώστρια κ. Παφύλια σχετικά με την άσχημη κατάσταση των δρόμων ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΡΟΥ-ΧΙΟΥ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Όπως εξηγήσαμε και στην ίδια έμείς το δημοσιεύουμε και περιμένουμε την ευαισθησία και την κινητοποίηση του Δήμου.

*****

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας. Δεν πρόκειται να σας κουράσω πολύ, απλά θα ήθελα να μου διευκρινίσετε τι πρόκειται να γίνει με τους δρόμους ήπιας κυκλοφορίας στις οδούς ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ-ΠΑΡΟΥ-ΧΙΟΥ. Είναι όλοι ημιτελείς.

Δεν γνωρίζω αν έχετε άλλη ενημέρωση αλλά οφείλω να σας πω ότι: οι ηλικιωμένοι με δυσκολία καταφέρνουν να φτάσουν στα σπίτια τους, οι υδρορροές των σπιτιών έχουν καλυφθεί με μπετόν, τα ρολόγια του νερού της ΕΥΔΑΠ είναι εκτεθειμένα και έχουν σπάσει πολλές φορές καθώς επίσης και της ΔΕΗ έχουν κοπεί καλώδια όπως και του ΟΤΕ (βέβαια αυτά έχουν επισκευασθεί).
Επίσης δεν υπάρχουν σημεία παρκαρίσματος και το κυριότερο δεν έχουν προβλεφθεί χώροι για την τοποθέτηση κάδων απορριμμάτων! Θα περιμένω μια απάντηση σας, άσχετα αν η εύκολη δικαιολογία ότι αυτά είναι έργα του ΕΣΠΑ.

Γνωρίζω ότι υπάρχει τεχνική υπηρεσία του Δήμου και οφείλει να ελέγχει τέτοιου είδους κακοτεχνίες στον Δήμο μας. Ευχαριστώ και πάλι.

Μαρία Παφύλια.

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.