Κινδυνεύει να χαθεί η 2η πεζογέφυρα; Τι είπε ο Κώστας Τσιαμπάς στο Δ.Σ.

608869c1-01af-4d1a-f045-1773694eb9ad

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Κώστα Τσιαμπά στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κινδυνεύουμε να βρεθούμε έξω από τα χρονικά όρια για την κατασκευή της 2ης πεζογέφυρας στο ύψος της Ευαγγελιστρίας.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, είχε ενημερώσει άμεσα τον Δήμαρχο ότι το έργο αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή και πίεση για να μην καθυστερήσει η κατασκευή του.

Η χρηματοδότηση είναι από το ΕΣΠΑ, είχε ενταχθεί σε πρόγραμμα των 12.000.000 € περίπου για 6 γέφυρες και η προηγούμενη Διοίκηση είχε πετύχει να είναι η πρώτη που θα κατασκευαζόταν. Όμως από την πρώτη συνάντηση, στις 10 Οκτωβρίου 2014 , έχουν περάσει ήδη 8 μήνες και ακόμα δεν έχει γίνει ούτε η μελέτη.

Το σημαντικό είναι ότι στις 30 Νοεμβρίου 2015 τελειώνει το χρονικό όριο του ΕΣΠΑ για την ολοκλήρωση των έργων και πιθανόν να πάρουν μία παράταση για το πρώτο 10 ήμερο του Δεκέμβρη …

Άρα σύμφωνα με τα χρονικά περιθώρια, όπως είπε και ο κ. Τσιαμπάς, το έργο θεωρείται … “τελειωμένο”!

Η απάντηση του Δημάρχου ήταν πως σήμερα έμαθε από το υπουργείο ότι η μελέτη δεν είναι έτοιμη ακόμα. Διαβεβαίωσε πάντως ότι θα προσπαθήσει για την κατασκευή της 2ης πεζογέφυρας.

 

—-

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.