Αρχική ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Για τις Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου ενημέρωσε ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης

Για τις Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου ενημέρωσε ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης

Στην αίθουσα της Ελληνογαλλικής Σχολής στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιήθηκε απόψε ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο. Ο Υποστράτηγος Διευθυντής της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλης Σφακιανάκης ήταν ο εισηγητής της ενημέρωσης με θέμα “Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου”.

Ο κ. Σφακιανάκης είναι παλιός μας γνώριμος από την αντίστοιχη εκδήλωση-ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας υπό την διοργάνωση του Συλλόγου Επιστημόνων και είχε αναφερθεί στους κινδύνους του διαδικτύου.

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στην προστασία δεδομένων, τις νέες καινοτομίες της τεχνολογίας και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

Μπορείτε να επισκέπτεστε το site Cyberkid προς ενημέρωση για θέματα ασφάλειας του διαδικτύου που αφορά γονείς και παιδιά.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.