Δημοψήφισμα 2015: Ανακαλούνται οι άδειες των δημοσίων υπαλλήλων

dimosioypal

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου φέρνει «ψαλίδι» στις άδειες των δημοσίων υπαλλήλων.

Σύμφωνα με διευκρινίσεις του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κάθε κανονική άδεια μέχρι τις 10 Ιουλίου στο μόνιμο καθώς και στο προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου των υπηρεσιών σε υπουργεία, αποκεντρωμένες υπηρεσίες, ΟΤΑ, καθώς και όλων των εποπτευόμενων φορέων από αυτά, θα χορηγείται με ευθύνη τόσο των οικείων προϊσταμένων όσο και των προϊσταμένων των υπηρεσιών προσωπικού του κάθε φορέα.

Επισημαίνεται ότι κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει με τρόπο ώστε να μην αποτραπεί η κανονική λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών όπως και η άμεση ανταπόκρισή τους στη διαδικασία του δημοψηφίσματος -κατά το χρονικό διάστημα από την ημέρα δημοσίευσης του ΠΔ προκήρυξης του δημοψηφίσματος ως και 10 Ιουλίου 2015– και κυρίως αφού πρώτα αξιολογηθεί από τους αρμόδιους ποιες υπηρεσίες των φορέων είναι απαραίτητο να εργαστούν με απόλυτη πληρότητα.

Δείτε ΕΔΩ το επείγον έγγραφο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με θέμα «Χορήγηση κανονικών αδειών δημοσίων υπαλλήλων, στρατιωτικών κ.λ.π., για τις ανάγκες του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015».

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.