Για τις Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου ενημέρωσε ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης

IMG_0347 ΜΣφακιανάκης

Στην αίθουσα της Ελληνογαλλικής Σχολής στην Αγία Παρασκευή πραγματοποιήθηκε απόψε ενημερωτική ομιλία για τους κινδύνους στο διαδίκτυο. Ο Υποστράτηγος Διευθυντής της Δ/νσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Μανώλης Σφακιανάκης ήταν ο εισηγητής της ενημέρωσης με θέμα “Ψηφιακές διαδρομές υψηλού ρίσκου”.

IMG_0360 ΜΣφακιανάκης

Ο κ. Σφακιανάκης είναι παλιός μας γνώριμος από την αντίστοιχη εκδήλωση-ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας υπό την διοργάνωση του Συλλόγου Επιστημόνων και είχε αναφερθεί στους κινδύνους του διαδικτύου.

Ο κ. Σφακιανάκης αναφέρθηκε στην προστασία δεδομένων, τις νέες καινοτομίες της τεχνολογίας και την ασφάλεια στο διαδίκτυο.

IMG_0368 ομιλία διαδίκτυο

Μπορείτε να επισκέπτεστε το site Cyberkid προς ενημέρωση για θέματα ασφάλειας του διαδικτύου που αφορά γονείς και παιδιά.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.