Η έδρα του Δικτύου Ανταλλαγής & Αλληλεγγύης στο πάρκο “Στ. Κώτσης”

Δίκτυο Ανταλλαγής - γραφεία copy

Το δικό του χώρο απέκτησε πλέον το Δίκτυο Ανταλλαγής και Αλληλεγγύης Αγίας Παρασκευής. Η έδρα του βρίσκεται στο πολιτιστικό πάρκο “Σταύρος Κώτσης” (Σπάρτης 1), στο κτίριο όπου συστεγάζονται το Πνευματικό Κέντρο και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Τα εγκαίνια του χώρου έγιναν στις 28 Ιουνίου 2015, με ρεφενέ γλέντι, ανταλλακτικό και χαριστικό παζάρι και συλλογική κουζίνα.

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.