Βασίλης Ζορμπάς: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

Μετά από μια εβδομάδα διχαστικών διλημμάτων, έντονων αντιπαραθέσεων αλλά και αβεβαιότητας για το «αύριο» της Χώρας, ο λαός προσήλθε στις κάλπες για το δημοψήφισμα και εξέφρασε την κυρίαρχη θέλησή του.
Η άποψη μου είναι ότι δεν υπάρχουν νικητές και νικημένοι. Δεν υπάρχουν «καλοί» και «κακοί» Έλληνες. Δεν υπάρχουν «πατριώτες» και «προδότες». Κανείς δεν θριαμβεύει και κανείς δεν τιμωρείται. Υπάρχει μόνο μια και αδιαίρετη Πατρίδα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μας πασχίζουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία της και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα βγούμε κερδισμένοι από αυτό. Ας εργαστούμε λοιπόν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, βάζοντας στην άκρη τις όποιες διαφορές μας, προς την κατεύθυνση της διαφύλαξης των εθνικών μας δικαιωμάτων, μέσα στην μεγάλη και ασφαλή οικογένεια της Ευρώπης
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η Κυβέρνηση έλαβε το σωστό μήνυμα από την ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού. Η Ελλάδα είναι αναπόσπαστο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης και πρέπει να παραμείνει.

Ο Επικεφαλής της Παράταξης
«Αγία Παρασκευή η Πόλη μας»
Βασίλης Ζορμπάς
πρ. Δήμαρχος

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.