ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά πίσω από το Νομισματοκοπείο (video)

3

Μεγάλη σε έκταση φωτιά με τεράστιους καπνούς πίσω από το Νομισματοκοπείο είναι σε εξέλιξη. Δύο πυροσβεστικά οχήματα με πάνω από δεκαπέντε άντρες κάνουν τεράστια προσπάθεια για την κατασβεσή της. Τα αίτια της φωτιάς είναι ακόμα άγνωστα.

(Για ότι νεότερο θα ενημερωθείτε.)

1

2

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.