Παραίτηση με αιχμές του Γιάννη Καραγιαννάκη από τον Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.

Εικόνα1

«Περιέβαλε τον εαυτό σου με ανθρώπους, που έχουν θετικές σκέψεις, που σε ωθούν προς το καλύτερο, και εξάλειψε όσους προσπαθούν να σε απομακρύνουν από αυτό».
Σεβόμενος τον εαυτό μου, και τους συνδημότες μου ,δηλώνω την παραίτηση μου από μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου μας (ΠΑΟΔΑΠ)
Η παραίτησή μου, αποτελεί πράξη ευθιξίας ,ευαισθησίας, και προσωπικής άποψης για την έννοια της προσφοράς στα τοπικά δρώμενα. Αξίες, που δεν τις διαπραγματεύομαι, με κανέναν, και για κανένα Αν και επανειλημμένα είχα ενημερώσει και επισημάνει , ότι θα παραιτηθώ από την συγκεκριμένη θέση την οποία τιμητικά μου εμπιστεύτηκε ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος ( και τον ευχαριστώ θερμά, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου), αν δεν υπάρξουν αλλαγές, στον απαράδεκτο – αυταρχικό –  και αλαζονικό τρόπο , των συμπεριφορών, των χειρισμών και των ρυθμών, λειτουργίας του ΠΑΟΔΑΠ, εν τούτοις τίποτα δεν άλλαξε.
Λόγω του ότι σκοπός μου δεν είναι να προκαλέσω προβλήματα στην λειτουργία του οργανισμού τον οποίο πονάω και έχω υπηρετήσει με αυταπάρνηση θεωρώ, για μεγάλο χρονικό διάστημα, παραμένω στην διάθεση οποιουδήποτε θα ήθελε περισσότερη ενημέρωση και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την απόφαση μου αυτή.

Γιάννης Καραγιαννάκης
Αγία Παρασκευή 17/07/2015

 

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.