Πιστοποίηση σε οκτώ παιδικές χαρές του Δήμου Αγίας Παρασκευής

paid_hara

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκαν οι δύο φάσεις πιστοποιήσεως και έχουμε πλέον πιστοποιημένες τις εξής Παιδικές Χαρές:


1.Της Κεντρικής Πλατείας επί της οδού Γιαβάση.

2.Της Πλατείας του Αϊ-Γιάννη επί της οδού Ελβετίας.

3.Της Πλατείας Τσακού επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

4.Της Πλατείας Μελίνας Μερκούρη επί της οδού Κορυτσάς.

5.Της Πλατείας Δημοκρατίας επί των οδών Χείλωνος και Άγγελου Σικελιανού.

6.Του Παράδεισου στις οδούς Απόλλωνος και Ψαρών.

7.Των Πευκακίων επί των οδών Εθνάρχου Μακαρίου και Αγίων Αναργύρων.

8.Των Δασκαλικών επί των οδών Σολωμού και Λυκείου.


Επίσης έχει κατατεθεί φάκελος για πιστοποίηση της Παιδικής Χαράς που βρίσκεται στα Δασκαλικά επί των οδών Σολωμού και Δημητρακοπούλου στην αρμόδια Επιτροπή του Βορείου Τομέα από τα τέλη Ιουλίου και η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του τρέχοντος μηνός.

Υπολείπονται για πιστοποίηση εντός του Σεπτεμβρίου οι Παιδικές Χαρές της Πλατείας Αρκαδίου και της οδού Τέλλου Άγρα και τελευταία θα πιστοποιηθεί η Παιδική Χαρά της οδού Ασημακοπούλου στις οποίες ολοκληρώνονται σύντομα οι εργασίες.

Τέλος, με νέα αντίστοιχη σύμβαση του έτους 2015 θα αναβαθμιστούν για να προσαρμοστούν στις απαιτούμενες προδιαγραφές, οι Παιδικές Χαρές επί της οδού Γενναδίου, των Αγίων Αναργύρων πλησίον της εκκλησίας και του Αθλητικού Κέντρου της οδού Νότου.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.