Από απόψε “κλειστός δρόμος” η οδός Γιαβάση λόγω πεζοδρόμησης

20150807_190450 ΓΙΑΒΑΣΗ

Η πιλοτική πεζοδρόμηση της οδού Ευεργέτου Γιαβάση στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής τέθηκε σε ισχύ από απόψε, όπως είχε αποφασισθεί στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο.

Απαγορευτικά οδοσήματα και μεγάλες γλάστρες με φυτά τοποθετήθηκαν στις δύο εισόδους, απαγορεύοντας έτσι την πρόσβαση των οχημάτων σε τμήμα του δρόμου στο πάνω μέρος της πλατείας. Βέβαια τα ήδη σταθμευμένα αυτοκίνητα παρέμειναν εκεί προς το παρόν, αλλά ευελπιστούμε ότι τις επόμενες ημέρες που θα έχουν συνειδητοποιήσει το μέτρο οι οδηγοί, να δούμε το δρόμο άδειο και ελεύθερο μόνο για πεζούς.

Επαναλαμβάνουμε ότι το κομμάτι του δρόμου από την Ηρώων Πολυτεχνείου έως την Στρατηγού Τόμπρα θα κλείνει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 19:00 έως τις 05:00 το πρωί, μέχρι την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Η Αγία Παρασκευή έχει ανάγκη από πεζόδρομους για να γίνει μια πιο ανθρώπινη πόλη. Μην ξεχνάμε ότι είναι κι αυτός ένας τρόπος για να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στην πόλη. Σήμερα στην πλατεία, αύριο και σε κάποιο άλλο σημείο της.

20150807_190813 ΓΙΑΒΑΣΗ

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.