Στον παιδικό σταθμό στα Πευκάκια μεταφέρεται η Διοίκηση των ΠΑΙΣΔΑΠ

Φεύγουν τα γραφεία της Διοίκησης από την οδό Τρωάδος 3.

Προς ενημέρωση των δημοτών Αγίας Παρασκευής τα γραφεία των Διοικητικών Υπηρεσιών των Παιδικών Σταθμών (ΠΑΙΣΔΑΠ) από αύριο Τρίτη 18 Αυγούστου 2015 μεταφέρονται στον καινούριο παιδικό σταθμό στα Πευκάκια.

Έτσι για την εξυπηρέτησή τους οι ενδιαφερόμενοι γονείς, αντί για την οδό Τρωάδος 3, θα πρέπει να απευθύνονται στην οδό Αισώπου 6 στα Πευκάκια στο νέο ιδιόκτητο κτίριο του Δήμου.

Να σημειώσουμε ότι στις 31 Ιουλίου 2015 είχε δημοσιευθεί από τους ΠΑΙΣΔΑΠ πρόσκληση ενδιαφέροντος, αναζητώντας προς ενοικίαση χώρο 100-150 τ.μ. στο κέντρο της πόλης για στέγαση των γραφείων.

Πιστεύουμε ότι η απόφαση να αποφευχθούν τα έξοδα των επιπλέων ενοικίων και να μεταφερθούν οι υπηρεσίες Διοίκησης σε ιδιόκτητο χώρο, ήταν και η σοφότερη.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.