Στην τελική φάση του το σύστημα ψηφιακών υπογραφών στον Δήμο Αγ. Παρασκευής

digital-signature

Όπως ανακοινώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, σε φάση προμήθειας και εγκατάστασης βρίσκεται το θέμα των ψηφιακών υπογραφών σε διοικητικά έγγραφα του Δήμου.

Το σύστημα ψηφιακών υπογραφών διασφαλίζει τη γνησιότητα των ηλεκτρονικών εγγράφων και θα εφαρμοστεί σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου. Με αυτόν τον τρόπο αναμένεται να βελτιωθούν σημαντικά οι χρόνοι που απαιτούνται για την ανταλλαγή εγγράφων, να εξυπηρετείται ταχύτερα ο δημότης και παράλληλα να υπάρχει εξοικονόμηση πόρων για τον Δήμο από τη μείωση των διοικητικών λειτουργικών δαπανών.

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.